Group 2garsnasgarsnasgarsnasimage-archiveGroup 2
Toggle Menu

Vi söker Ekonomiansvarig!

Vi söker Ekonomiansvarig! För dig som söker en tjänst med helhetsansvar för ekonomifunktionen. För ytterligare information kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ingrid Duvander. Vi ser fram emot din ansökan!


Arbetsbeskrivning
För dig som söker en tjänst med helhetsansvar för ekonomifunktionen, har du kommit rätt. I rollen hos oss får du arbeta med ekonomi från ax till limpa. Du tar hand om kund- och leverantörsreskontra, moms, skattedeklarationer, månads- och årsbokslut. Självklart ingår också rapportering till VD, likviditetsprognoser samt kontakt med bank och myndigheter gällande ditt ansvarsområde i denna breda roll. Du ingår i företagets ledningsgrupp och stöttar övrig ledningsgrupp i ekonomiska frågor. I rollen ingår inte personalansvar.

Profil
Du är en erfaren ekonom som trivs i mindre och medelstora företag där dina arbetsuppgifter spänner över ett stort område. Vi tror att du tidigare har arbetat i en liknande tjänst, eller som redovisningskonsult, och har minst 5 års erfarenhet inom området. Du känner dig lika bekväm med årsbokslut som med den löpande redovisningen, och trivs med ett varierat arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkande företag och därmed också produktionsekonomi.Som person besitter du ekonomens självklara egenskaper såsom noggrannhet, struktur och ansvarstagande. Du är enkel och jordnära och duktig på att kommunicera såväl internt som externt. Vidare är du analytisk och nyfiken och kan stötta ledningsgruppen med analyser för såväl säljorganisationen som produktionen.

Engelska är ett krav då en del kontakt med kunder och leverantörer sker med utlandet. Det är viktigt att du har god vana vid att arbeta i större affärssystem. Har du vana av Monitor är det en merit, men absolut inget krav.


Om Gärsnäs AB
Gärsnäs grundades 1893. Det är ett familjeägt företag och drivs sedan 2003 av Anna och Dag Klockby tillsammans med Åke Axelsson. Åke ritade sin första stol åt Gärsnäs 1963 och har sedan dess gett upphov till över hundra stolar. Tillverkningen sker i skånska Gärsnäs, men vill du se och känna på möblerna är du välkommen till vårt showroom i Stockholm. Där har vi inrett en våning på Skeppsbron för att du ska kunna uppleva möblerna i sin rätta miljö.

Vi gör möbler för människor. Inte för konsten eller kostnadseffektiviteten, utan för dig som ska använda den. Vi gör våra möbler för ditt hem. För hotellen du besöker och matsalarna du äter i. För dina måltider, dina möten, dina stunder för dig själv. För oss har varje möbel har sitt eget syfte. Därför gör vi varje möbel på sitt eget sätt. Men alltid med samma tanke. Den ska vara vacker att titta på, skön att sitta i och hålla för att användas. Om och om igen. Det var därför vi startade i Gärsnäs, där virket växte alldeles intill fabriken. Askträden, ekarna och den skånska rödboken. Med snickare som respekterade varje årsring och hade en passion för hantverket. Och en passion för att lära det vidare.

Det är 127 år sedan nu, och än idag jobbar vi efter samma filosofi. Med samma material, i samma fabrik och med kunskap som byggts upp i generationer. Men vårt viktigaste jobb görs inte i Gärsnäs. Det görs överallt. För oss är varje möbel en upptäcktsfärd. En resa genom tid och rum. Till hantverkets historia och formgivningens framtid. Till platsen för möbeln och dig som ska använda den. För ska vi göra möbler för människor får vi aldrig sluta undra. Aldrig sluta fråga och aldrig sluta att förundras. Vi måste alltid leta, prova, misslyckas och förbättra, tills varje vinkel är genomtänkt och varje detalj har en avsikt.

Det är så vi bygger möbler i Gärsnäs. Med klassiskt hantverk. Gedigna material. Och en aldrig sinande nyfikenhet.


Denna rekryteringsprocess
I denna rekrytering samarbetar Gärsnäs AB med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ingrid Duvander. Vi ser fram emot din ansökan!

Ingrid Duvander
 0411-55 55 51
 ingrid@hireq.se