Group 2garsnasgarsnasgarsnasimage-archiveGroup 2
Toggle Menu

STINARAND Färgstark idéspruta

STINARAND har väckt förtjusning och förundran i modevärlden med sitt materialintensiva och surrealistiska mode, skapat i brännpunkten av återbruk innovation och starka idéer.

Stina Randestads färgknalliga kreationer syns på internationella utställningar och i videos av Beyoncé och bärs av artister som Tierra Whack och Kelsey Lu. Nu samarbetar Stina med Gärsnäs. Spännande! Närmast ska hon skapa vår monter på Möbelmässan, samt arbeta med rum, möbler och produkter på House of Gärsnäs.

”Jag känner mig välkommen på Gärsnäs, som står för ett otroligt hantverk och kvalitet. De gör det inte lätt för sig, utan allt skapas på riktigt och på högsta möjliga nivå”, säger Stina som besökt vår fabrik och dykt ner lagret med fanér, rotat i lådor med spill och läderbitar och funderat över nya färgsättningar. ”Jag gillar fabriker och produktion. Det är spännande med maskiner och allt vi kan göra med dem, kul med material och alla möjligheter som uppstår. Det är också underbart med all know-how, med folk som kan specifika saker. På tapetseriet känner jag mig verkligen hemma.”

Det är superroligt att ha Stina hos oss och i full fart framåt. Vi berättar mera framöver.