Group 2garsnasgarsnasgarsnasimage-archiveGroup 2
Toggle Menu

Pop Nouveau modulsoffa design Pierre Sindre och Patrik Bengtsson

Pop Nouveau finns som hörn- , tre och två-sits soffa. Med tillägg som akustikdämpare, ryggstöd i läder eller rotting, fristående bord, laptopbord.

POP NOUVEAU MODULSOFFA

Vår Pop-soffa har under tio år varit en trotjänare i offentlig miljö: en flexibel, slank modulsoffa, tillgänglig i olika utföranden, färger och materiel. Den är popkänsla överförd i möbelform. Formgivare är Pierre Sindre och Patrik Bengtsson.

Nu lanseras Pop Nouveau, där soffan har genomgått en uppdatering.

”Vi ville göra den mer soft. Pop Nouveau känns lite mindre institutionell”, säger Pierre Sindre.

Offentlig miljö har överlag rört sig mot mer myskänsla. Nya rutiner, hemmajobb och arbetsförhållanden på kontoren har vridit fokus mot hemkänsla och bekvämlighet, miljöer där vi hänga och jobba, med flytande gränser mellan offentligt och privat. Pop Nouveau passar i det landskapet.

Soffan har fått nya pickerade plymåer. ”Den är mer fluffig, en mer vågig yta, lite snällare och vänare”, säger Sindre. ”Samtidigt mer träkänsla och Gärsnäsfeeling.” Ni vet vad vi talar om.

Pop Nouveau finns som hörn- , tre och två-sits soffa. Alla de tillägg som finns till Pop finns också här: akustikdämpare, ryggstöd i läder eller rotting (snyggt!), fristående bord, laptopbord mm.

Ett nytt mjukare popläge på kontoren och hemmavid.