Group 2garsnasgarsnasgarsnasimage-archiveGroup 2
Toggle Menu

Med konfigurationsverktyget kan du på ett enkelt och inspirerande sätt konstruera den POP/POP NOUVEAU modulsoffa som passar just dina behov. Verktyget gör det möjligt att konfigurera vår tidigare POP modulsoffa samt den för 2024 uppdaterade versionen, POP NOUVEAU.

POP modulsoffa, formgiven av Patrik Bengtsson och Pierre Sindre, har under tio år varit en trotjänare i offentlig miljö; en flexibel, slank modulsoffa, tillgänglig i olika utföranden, färger och materiel. Den är popkänsla överförd i möbelform. 2024 lanserades POP NOUVEAU som erbjuder ett mjukare popläge för kontoren och hemmavid. Soffan POP NOUVEAU bygger på samma konstruktion, men har fått nya pickerade plymåer som ger en mer fluffig och vågig yta. Alla de tillägg som finns till POP finns också här; akustikdämpare, ryggstöd i läder eller rotting, fristående bord, laptopbord m.m.

Klicka på LÄNKEN för tillgång till konfigurationsverktyget. Använd gärna ANVÄNDARGUIDEN för att enkelt skapa och få offert på din unika POP/POP NOUVEAU modulsoffa

 

 

Tillbaks till Reportage