Group 2garsnasgarsnasgarsnasimage-archiveGroup 2
Toggle Menu

Stockholm Furniture Fair Välkommen till vår monter C08:31

Finess och flexibilitet. Gärsnäs både slimmar ner och slår på stort på Möbelmässan. Självklart är vi med, men på ett modernt vis, där elegansen och känslan i våra möbler går hand i hand med miljötänkande och smidighet.

Vi behöver inte bygga upp mindre städer av onödigheter som bara slängs. Vi kan göra det på vårt sätt”, säger Pierre Sindre som har ritat årets monter som en snyggt avskalad mötesplats, anpassad till samtidsläget. ”Gärsnäs är ett elegant märke med långa anor och våra trämöbler passar i en mer behärskad presentation. Det känns fräscht att vi håller det vettigt och lågmält.”

Vi visar Zen New York som vi gjort till FN-huset i New York, Vyn och Simris formgivna av Anton Björsing för stjärnkrögaren Daniel Berlins nya retaurang Vyn vid havet på Österlen. Pierre Sindre och Patrik Bengtssons uppdaterade modulssoffa Pop Nouveau liksom Ronja, David Ericssons lilla helskånska basstol. Med Riksdagen- och Day-stolar visar vi hur duktiga Gärsnäs är på att renovera våra möbelmodeller. En rejäl bardisk av rödbok – Gärsnäs gamla honnörsmaterial – är återbrukad sedan en tidigare mässa. Det funkar hur bra som helst och det är så vi gör det. Alla är välkomna att upptäcka och stanna i Gärsnäs möbelvärld.

 

After work på mässan
Onsdag den 7 februari   15.00 – 18.00

Det blir skönt möbelmys tillsammans med grannarna och vännerna på mässan: Blå station, Lammhults, MITAB, Karl Andersson & Söner, Abstracta, Ragnars, Nordgröna, Fora Form. Välkomna!

Önskar du fribiljett kontakta din närmaste Gärsnäs-kontakt.

 

Stockholm Furniture Fair
Monter C08:31
Tisdag – fredag 9.00 – 18.00
Lördag 10.00 – 17.00