Group 2garsnasgarsnasgarsnasimage-archiveGroup 2
Toggle Menu

Renovering

Att vi renoverar möbler är inget nytt utan har alltid varit en naturlig del i vår filosofi. Vi har på senare år också sett ett ökat intresse från våra kunder att renovera och förlänga livslängden på deras Gärsnäs möbler.

Våra möbler används ofta i miljöer som utsätts för hårt slitage och det kommer en dag då möblerna är i behov av omvårdnad. Genom att renovera möbler är det möjligt att bevara en originalinredning eller ge en inredning ett helt nytt uttryck. En renovering kan också medföra ekonomiska och miljömässiga fördelar. Till exempel lägre kostnader och mindre resursförbrukning.

En renovering kan innebära olika saker. Stolarna i kårrestaurangen på Chalmers Tekniska Högskola behövde få sitt ytskikt uppdaterat efter tjugo års daglig användning. Vi hämtade 500 stolar och körde dem till fabriken på Österlen. Där återställdes samtliga till originalskick. Ett annat exempel är Nalens restaurang där Åke Axelsson var med och skapade inredningen i samband med en restaurering för trettio år sedan. Vi såg till att restaurangens snurrstolar renoverades och fick ny färgsättning.

Läs gärna vår broschyr om återbrukade Gärsnäs möbler och kontakta oss för en diskussion om era renoveringsbehov. Vi har inga fasta priser utan varje renovering offereras vid förfrågan då renoveringsbehoven varierar.

För mer information vänligen kontakta kundservice på telefon +46 414 53000 eller via e-post [email protected]